Αποστολή & Παράδοση προϊόντων

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα – Κύπρο – Εξωτερικό

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;
Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα – Κύπρο – Εξωτερικό είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ) και τα ELTA COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) μόνο για Ελλάδα.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;
Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων μας λόγω φόρτου εργασίας είναι από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειάζονται 1 – 2 ημέρες επιπλέον. (ΕΛΤΑ): Τιμή: 3,00 ευρώ. (ELTA COURIER): 2.50 ευρώ για ΚΡΗΤΗ και 4,50 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας στην Κύπρο είναι 5 έως και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειάζονται 1 – 2 ημέρες επιπλέον. Τιμή: 20,00 ευρώ.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας στο Εξωτερικό είναι από 10 έως και 20 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της. Τιμή: 20,00 ευρώ.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 14:00.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EΛΤΑ) https://itemsearch.elta.gr/ και αντίστοιχα στο σύστημα των ELTA COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) https://www.elta-courier.gr.